Barion Pixel

Szolgáltatások

Iskoláknak

Csapatoknak

Célunk, hogy az amerikában igen népszerű egyedi egyenpulóverek világát elhozzuk a hazai iskolások számára is. A termékek segítik a közösséghez való tartozás érzését, a diákok szívesen viselik intézményük termékeit. Nem csak termékek elkészítésében segítünk, hanem a folyamat minden egyes elemét igyekszünk támogatni, ott ahol erre szükség van.

Ötletelés

Ötletelés

Ha nincs jelképetek megoldjuk, hogy a végén egy tényleg szuper, mindenki által divatosnak ítélt logótok legyen!

Tervezőnk segítségével megvalósítjuk az elképzeld ötleteket. Ha nem nyeri el elsőre mindenki tetszését, addig módosítjuk, amig mindenki beleegyezik a változtatásokba.

Segítünk szavazást, felmérést készíteni abban az esetben, ha több alternatíva közül is lehet választani, hogy megtaláljuk azt, ami a legtöbb diáknak tetszik!

Segítünk a diákokkal való legmegfelelőbb kommunikációs csatorna megtalálására.

Adminisztráció

Elkészítünk szóróanyagokat, posztolni való képeket a különböző közösségi média felületekre.

Felkészülten segítünk a különböző jogi kérdések megoldásában.

Az iskoláknak biztosítjuk a megrendelési lapokat, illetve borítékokat is, hogy a rendelésleadás gördülékenyen menjen.

Az intézmények helyett elvégezzük a rendelésekkel kapcsolatos adminisztrációs teendőket.

Minden rendelést díjmentesen elszállítunk az adott intézménybe.

tervezés
közösség

Eredmények

Már egy év alatt megpróbáljuk növelni a közösségen belüli összetartozás érzését.

Legfőbb célkitűzésünk, hogy megtaláljuk és megtervezzük azt a mintát, logót amivel az adott intézmény tagjai azonosulni tudnak.

Ezt utána egy divatos termékre nyomjuk, például pulóverre és tornazsákra.

Az elkészült termékek növelik az intézményen belül a diákok közösséghez való tartozásának érzését.

Hogyan működik?

Igényfelmérés

Miután kapcsolatba léptél velünk, feltérképezzük pár kérdéssel pontosan mire van szükség. Milyen termékeket szeretnétek, szükségetek van-e tervezésre, milyen extra szolgáltatásokkal lehetne az elképzeléseiteket a legjobban megvalósítani.

Előkészületek

A következő lépésben adunk egy árajánlatot. Az árajánlat elfogadása után, amennyiben szükség van tervezésre, felmérjük igényeiteket, milyen mintát szeretnétek, vannak-e esetleg konkrét elképzelések.

Tervezés

Tervezőnk elkészíti az általatok kért terveket, majd egyeztetünk módosításokról. Ebben a lépésben kerül sor a színek megválasztására, mind a minta, mind a termékek esetében. A lépés akkor ér véget, amikor elfogadtátok a tervet.

Adminisztráció, marketing

Ha szükség van rá, segítséget nyújtunk különböző kreatív anyagok elkészítésében, vagy vásárlásösztönző eszközök kialakításában. Elvégezzük az adminisztrációt a rendelésekkel kapcsolatosan. 

Szállítás, utókövetés

A termékeket kiszállítjuk a megfelelő címre. Az esetek többségében hosszútávú együttműködés alakul ki, legyen szó akár utórendelésről vagy egy cég, intézmény arculatához passzoló logó folyamatos megújításáról. 

Shopping Cart
Scroll to Top