Karolin- tulajdonos

 

Diákelnökség. Diplomák. Utazás. Ötlet. Vállalkozás.
Ezzel a pár szóval lehetne a leginkább jellemezni az utat, ami elvitt ennek a vállalkozásnak a megalapításához. Gimnáziumban több éven át képviseltem a diákokat, ez idő alatt nagyon a szívemhez nőtt az iskolai légkör, fiatal diákok nyitossága és hozzáállása. Az egyetemi éveim alatt sikerült megszereznem három diplomát. Az órákat kevésbé a tanteremben, mint inkább különböző országokban éltem le.

Először Amerika, Anglia, majd végül egy fél éves Spanyolországi úttal fejeztem be a külföldi kalandozásokat.

Amerikai utam óta tervezgetem, hogy egy olyan vállalkozást fogok üzemeltetni, amely elhozza Magyarországra az Amerikában nagyon népszerű középiskolai pulóverek viselését. Hazánkban még nem elterjedtek ezek az öltözékeknek, ám a tengerentúlon régóta jellemző, hogy az egyedi pulóverekkel segítik elő az összertartozás érzését az egyes intézményekben. Ha úgy érzed a te intézményednek is szüksége lenne egyedi termékekre, keress minket bátran.

Kitti- tervező

Imádok tervezni, nap mint nap újabb kreatív kihívással találkozni.

A tervezés számomra egy egészen izgalmas folyamat, miután a gondolat véglegessé válik és szinte magam előtt látom a végeredményt, magával ragad egy áramlat.

Ez a különleges élmény egyszerre kikapcsol, serkent és motivál is. Egészen rég óta foglalkoztat a művészet és a képalkotás világa így már általános iskolás koromban elhatároztam, hogy ezen a vonalon szeretnék továbbtanulni. Középiskolás éveimben belém vésődött a grafika iránti elhivatottság így 2009-ben elnyertem az intézmény által kihirdetett „Év grafikusa” díjat. Érettségi után nem volt kérdés számomra, hogy milyen szakon folytassam tovább felsőfokú tanulmányaimat.

Az egyetem mellett egy textilnyomó cégnél dolgoztam, ahol többnyire divatcégeknek terveztem mintákat. 2012 óta foglalkozom főként textilminta tervezéssel emellett számos más kreatív grafikai projekteken és pályázatokon is dolgoztam és dolgozom is jelenleg.
A számítógépes tervezés áll hozzám a legközelebb, azonban továbbra is helyet kap életemben a szabadkézi rajzolás és a festés. Szeretem a letisztult modern stílust, ugyanakkor a színek is közel állnak hozzám. Az igényes, különleges és ötletes megoldásokra törekszem. Nagy lelkesedéssel fordulok minden újdonság
felé és keresem a kihívásokat. Így hozott össze a sors Karolinnal a PULLOWEAR megálmodójával.