fbpx

Kinek lesz?

Suliknak

Cégeknek

Csapatoknak

Hogyan lehet rendelni?

Igényfelmérés

Miután felvettük a kapcsolatot egymással megbeszéljük pontosan milyen termékekre van szükségetek. Ezután történik a designnal kapcsolatos elképzelések felmérése, milyen színek, formák vagy jelképek kerülhetnek elő a tervezés folyamán. 

Egyedi tervezés

Tervezőnk megalkot egy olyan mintát, amely passzolt az első lépésben felmért igényekhez. Ezt a mintát elküldjük a megrendelőnek, majd további egyeztetés után ha szükséges, átdolgozzuk, hozzáadunk vagy elveszünk a mintából. 

Szervezés segítése

Cégünk segítséget kínál a szervezés lebonyolításában. Legyen szó akár a marketingfolyamatok támogatásáról, vagy a pénzek kezeléséről, előzetes megbeszélés alapján a folyamat bármelyik pontján tudjuk támogatni a folyamatot. 

Utókövetés

Az utókövetés fontos része egy ilyen projektnek. Az esetek nagy részében igény van utórendelésre, melynek gyors lebonyolításában is segítünk. Igény szerint a logó megújítható akár rendelésről rendelésre. 

Rólunk

A vállalkozás segít középiskolai intézményeknek, általános iskoláknak és egyéb intézményeknek egyedi rájuk szabott pulóvereket és más egyedi termékeket elkészíteni. A termékek segítenek a csapatérzés kialakításában és az összetartozás érzésének erősítésében.

Intézményválasztó

[slide-anything id=”326″]
Kosár Termék eltávolítva. Undo
  • Nincs termék a kosaradban.