fbpx

CSAPATOKNAK

Kihívás

Mint vezető vagy csapattag szembesültél már azzal hogy nehéz egy jó csapatszellemet kialakítani? Hiszünk benne, hogy jól megtervezett termékekkel tudunk segíteni a csapatépítésben és a közösségi érzés formálásában. Hogyha van jelképetek de nem vagytok elégedettek vele, vagy éppen most szeretnétek arculatot kialakítani csapatotoknak, cégeteknek, segítünk megoldást találni.

Megoldás

Megoldásként olyan egyedi termékek megtervezését és kivitelezését kínáljunk, amelyek tükrözik a csoport jellegzetességeit és melyet a csapat tagjai szívesen hordanak. A kivitelezési folyamatunknak köszönhetően nem állunk meg addig amíg tökéletesen az adott csapathoz illő mintát ki nem találtuk. Ezután megkeressük a megfelelő színeket, méreteket és indulhat a gyártás!

Kiegészítő szolgáltatások

Termékeinkre kiegészítő szolgáltatások is épülnek, melyek segítik a tervezéstől kezdve a szálíltásig minden ponton a folyamatot. A szolgálttatások egyénre szabottak, tehát az első megbeszélés alkalmával kiválasztjuk azokat a lépéseket, ahol segítségre van szükség. Ezeket a szolgáltatásokat, belekalkuláljuk árainkba, tehát nem számítuunk fel külön költségek.

  • tervezés
  • szervezés
  • marketing 
  • megrendelés lebonyolítása
  • admnisztrációban való segítségnyújtás
  • szállítás

HOGYAN MŰKÖDIK?

w

Igényfelmérés

Miután kapcsolatba léptél velünk, feltérképezzük pár kérdéssel pontosan mire van szükség. Milyen termékeket szeretnétek, szükségetek van-e tervezésre, milyen extra szolgáltatásokkal lehetne az elképzeléseiteket a legjobban megvalósítani.

h

Előkészületek

A következő lépésben adunk egy árajánlatot. Az árajánalat elfogadása után, amennyiben szükség van tervezésre, felmérjük igényeiteket, milyen mintát szeretnétek, vannak-e esetleg konkrét elképzelések.

j

Tervezés

Tervezőnk elkészíti az általatok kért terveket, majd egyeztetünk módosításokról. Ebben a lépésben kerül sor a színek megválasztására, mint a minta mind a termékek esetében. A lépés akkor ér véget, amikor elfogadtátok a tervet.

Adminisztráció, marketing

Ha szükség van rá, segítséget nyújtunk különböző kreatív anyagok elkészítésében, vagy vásárlásösztönző eszközök kialakításában. Elvégezzük az adminisztrációt a rendelésekkel kapcsolatosan. 

Szállítás, utókövetés

A termékeket kiszállítjuk a megfelelő címre. Az esetek többségében hosszútávú együttműködés alakul ki, legyen szó akár utórendelésről vagy egy cég, intézmény arculatához passzoló logó folyamatos megújításáról.